+46 (0)31-760 60 16 info@prominova.se

Temperaturkontroll som molntjänst WS

ThermoTrack-Webserve

(WS)

Temperaturkontroll – smidigt och enkelt i molnet

Fördelar

  • Ingen mjukvara behövs
  • Du kan komma åt grafer och data var du än är
  • Tjänsten är tillgänglig dygnet runt

ThermoTrack-Webserve (WS)

WS är en internettjänst som låter dig utföra fukt- och temperaturkontroll i realtid, med hjälp av dataloggers och sensorer sammankopplade i ett lokalt nätverk. Du kommer åt tjänsten med Mac, PC, Linux, Iphone, Ipad och Android. Tjänsten varnar dig om tillåtna värden överskrids via E-post, SMS eller Pop Up. Du får en fullständig historik över temperatur och/eller luftfuktighet samtidigt som all data blir centraliserad. Det finns ingen begränsning för hur många som kan komma åt data samtidigt, däremot kan du välja vilka användare som får tillgång till vilken information. Allt du behöver är internetanslutning. Skulle du av en händelse byta dator går ingen information förlorad; all data sparas i fem år i molnet.

Internettjänsten visar dig status och värden på kartor eller utvalda listor. Där kan du också se grafer i utskriftsvänligt format med tydligt markerade max- och minvärden på temperatur och fukt. De högsta och lägsta värdena samt medelvärden visas tillsammans med övrig information, vilket förenklar din temperaturkontroll. Alla data kan skickas till Excel.

Hårdvara

Till ditt WS-system behövs också hårdvara, det vill säga sensorer och SNC-gateways. Det är främst de kabelanslutna sensorerna som används. Det kan vara sensorer både för temperaturloggning och fuktloggning, eller sensorer enbart för temperaturloggning. De är anpassade för olika temperaturer och relativ luftfuktighet. Det finns särskilda sensorer optimerade för temperaturmätning i varmvattenrör, men också vanliga digitala sensorerna, utmärkta för mätning i exempelvis kylrum och inkubatorer. Det finns också sensorer anpassade för mer extrema temperaturer. Med en SNC-gateway ansluter du dina sensorer till ditt lokala nätverk för att kunna skicka och logga data för i molntjänsten eller online, för enkel temperaturkontroll.

För en gratis demonstration online, klicka här. Användarnamn och lösenord är demo.